NorskFriluftsliv

Friluftsliv er ingen hobby, det er en livsstil!

Gerber Bear Grylls Ultimate kniv.

 • Publisert: 24.08.2016, 15:45
 • Kategori: Turutstyr.
 • En god kniv i villmarka er noe alle villmarkinger søker/ønsker. Mange har sikkert opp til flere kniver liggende en eller annen plass. Eg er vertfall blant en av dei som har samlet opp en hel del kniver. Opp gjennom årene, alt fra min første speider kniven som eg fikk når eg var fem år. En helt grei første kniv fra Helle med speider gutt logoen på slira. Det har også blitt en hel del andre forskjellige, alt fra Brusletto, Helle, Victorinox, osv som har vert gode kniver på tur! I tillegg til alle disse kjøpe knivene så har det blitt fire-fem som eg har laga sjøl. Bestefaren min var sløyd lærer og kunstner, så kniv måtte eg lære å lage! Hvor fornøyd eg er med dei hjemme lagde knivene vet eg ikke. Dei er veldig fine å sjå på! Vis eg ikke husker helt feil så var en av dei knivene. Som eg hadde laga med på en kniv utstilling et år på en marknaden. Men grunnen for at disse knivene ikke blir brukt er helt klar for meg. Dei tåler for lite til akkurat mitt friluftsliv, å kniv bruk. Så for vel to år siden søkte/ønsket eg meg en kniv som kunne tåle alt å det fikk eg. Denne kniven her fra Gerber har til og med Livstidsgaranti. Bare det i seg selv er jo en god sikkerhet. Å selve kniven er robust god å bruke på de fleste bruksområder. Den har vert med på utrulig mange turer. Å eg er sikker på at den kommer til å bli med på mange flere, flotte turer! Denne kniven her er fra Gerber. 

  ,

  Gerber Bear Grylls Ultimate Fixed Blade Knife:

  Livstidsgaranti.

  Den ultimate kniv som er spydspissen til Gerber's Bear Grylls Survival serie. Intrikat designet av Gerber og bear Grylls, er kniven tettpakket med innovasjoner som ikke vil bli funnet i noen annen fast kniv.

  Som alt annet i Survival Series, inkluderer også Bears prioriteringer av Survival pocket guide. For den som skal overleve i villmarken.

  Spesifikasjoner:
  Open lengde: 10,0"
  Blad lengde: 4,8"
  Vekt: med slire: 416g.
  Vekt uten slire: 318g.

  #film #foto #natur #friluftsliv #blogg #natur #naturen #fjell #helg #naturbilder #utno

 • Publisert: 24.08.2016, 15:45
 • Kategori: Turutstyr.
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Knut Einar

  24.08.2016 kl.19:57

  Denne kniven har jeg sett på mange ganger, men aldri tatt med hjem. Er litt redd for at den skulle være en "tv versjon". Men Gerber er jo bra, så nå blir det nok sikkert en slik med hjem fra butikken.

  Norskfriluftsliv.

  24.08.2016 kl.20:19

  Knut Einar: Hehe ja sånne er det en kan fort tro at det er noe "tv versjon" greier som ikke er noe kvalitet. Men eg er sikker på at du kommer ikke til å angre på den er helt rååå kvalitet, tvers gjennom hele kniven!

  Knut Einar

  24.08.2016 kl.20:33

  Da var det flaks at jeg kom over sida de her. Da blir det en slik neste gang jeg er i butikken. Takk for tips.

  Norskfriluftsliv.

  24.08.2016 kl.22:13

  Knut Einar: Tipp topp bare hyggelig ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits