NorskFriluftsliv

Friluftsliv er ingen hobby, det er en livsstil!

Camp adventure. Coast (1)

 • Publisert: 13.08.2016, 15:38
 • Kategori: Blogg.

 • Planen var klar sekken er pakket eller er den det? Eg er vertfall på tur været ser ut til å var på lag, men ikke glem vi er jo på Vestlandet. Der kan det snu fra regn til sol på sekunder. Leiren/camp plassen er allerede bestemt før turen/avreise. Utmarka av (Karmøy) ved kysten så langt ut i havgapet det går an og komme seg. Være og vind har mye å sei på om dette kan gå. Teltplassen er 1 av topp 10 spektakulære teltplasser. "Kyst og frisk sjø luft står og venter, kanskje en fisk på stekepanna til og med."


  (Kaffe på senga slår aldri feilen svart kjelen og primusen er aldri lenger veke en at eg bare kan fyre ei fyrstikk når eg våkner.) 

  Telt plassen var plukket ut den, eller var den egentlig det. Eg hadde gått et stykke, kommet til det punktet lengst ytterst på den holmen eg hadde sett for meg å telte på. Begynte å fundere og tenke for et stykke lenger ute kunne eg sjå en som låg enda lenger ute. Men var det ei øy eller var det muligheter får å komme seg helt ut der egentlig. Eventyr lysten raste gjennom hodet på meg, eg var solgt. Eg kunne ikke gå for den første telt plassen eg hadde stukket meg ut. 

  Etter langt om lenge eg hadde gått og gått eg var nok kanskje litt små fortvilet. Eg trakket vertfall rett uti ei myr å der stod eg! Med våte sko, og snakka med meg sjøl litt. Drog på telt og det som var, vel fremme til den ytterste holmen innen rekkevidde. Nå var det bare å få opp telte å rigge seg til. Natta!

  Når eg vaknet neste morgen så ja, eg må ha sovet godt for natta gjekk utrulig fort. Men ja vertfall når eg våknet opp slo regnet ned på telt og møkka været hadde kommet for fult! Men det er vell bare sånn det er det. Humøret er på plass det allikevel så da kan det ikke var så alvorlig. Telte er nå vanntett så da er det ikke vanskelig, og det er vell vi mennesker og vi er laga sånn."Hei hei så lenge!"

  I-12pSs_KOE

  #film #foto #natur #friluftsliv #blogg #natur #naturen #fjell #telt #fiske #kysten

 • Publisert: 13.08.2016, 15:38
 • Kategori: Blogg.
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits